Produkter

Många års erfarenhet av försäljning kombinerat med hög teknisk kompetens har gett oss en bred flora med produkter i vår portfölj.

Vårt produktutbud skall passa alla företag och organisationer som behöver verktyg för att effektivisera och underlätta arbetet för ledningspersonal, säljare och administratörer. De verktyg och produkter vi erbjuder innebär att våra kunder minskar tidsödande och enahanda arbete som ersätts med automatik och säkerhet, genom att låta datorer sköta arbetet.

Vi har bred kompetens av flertalet affärssystem, som t ex Maconomy, Jeeves och Pyramid och CRM system som Notes, ITF och SuperOffice. Våra kunskaper om databaser som SQL Server, Oracle och Notes gör att kombinationen av hög teknisk kompetens, ekonomi och försäljning gör att vi kan anpassa verktyg och produkter till befintlig IT-miljö.

Vi använder system och databaser för att hämta information som vi förädlar till våra kunders nytta och sparar data med automatik i databaserna och på så sätt automatiserar mycket jobb. Användarna arbetar med sin normala datormiljö på kontoret och handdatorer kan anpassas så tillämpningar kan "tas med" och automatiskt uppdatera databasen när personalen är hemma på kontoret igen.

Vi använder Microsoft Officeplattform och Web att presentera resultatet av våra produkter. Alla produkter och verktyg anpassas helt till våra kunders verksamhet och miljö, för att resultatet skall bli det absolut bästa.


Våra produkter

Rapporter
EarnFlow
Hårdvara
SuperOffice